ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Στις εγκαταστάσεις της ΡΑΟΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται μία νέα εταιρία με την επωνυμία ΓΑΙΑ ΜΕΤΑΛ, μέλος του Ομίλου CLEMIC που ιδρύθηκε το 1982. Βασικό αντικείμενο της νέας εταιρίας είναι η κατασκευή μεταλλικών βιομηχανικών ραούλων και μεταλλικών κατασκευών.

Η τεχνογνωσία, εμπειρία και αξιοπιστία απέναντι στο πελατολόγιο που κατάφερε να δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια η προηγούμενη εταιρία, κληρονομούνται στη φιλοσοφία της νέας εταιρίας και γίνονται κτήμα της με σκοπό την εμπορία και τοποθέτηση επώνυμων, ποιοτικών και εγγυημένων προϊόντων βιομηχανικού εξοπλισμού. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και κανονισμούς κατά ISO 9001:2008.

Σε πλατεία συνολικού εμβαδού 30.000m2, εκ των οποίων τα 4.500m2 αποτελούν κτιριακές εγκαταστάσεις, η εταιρία μας κάνει αισθητή την παρουσία της στο βιομηχανικό περιβάλλον τόσο στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας όσο και στον υπόλοιπο ελλαδικό χώρο. Στους χώρους αυτούς υπάρχει οργανωμένη αλυσίδα παραγωγής με εξειδίκευση την κατασκευή μεταλλικών ραούλων και μεταλλικών κατασκευών. Ο μηχανισμός παραγωγής είναι πλήρως εκσυγχρονισμένος και ανταγωνίσιμος των Ευρωπαϊκών προτύπων, αποτελούμενος κυρίως από υπερσύγχρονες ψηφιακού τύπου εργαλειομηχανές σε όλες τις φάσεις παραγωγής.

Στοχεύουμε στην άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών σας και ευελπιστούμε σε μία μακρόχρονη και διαρκή συνεργασία!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το προσωπικό της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας και το τμήμα παραγωγής είναι σε ετοιμότητα, με τις καλύτερες προδιαγραφές για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες σας τόσο σε ράουλα και ταινιοδρομικό εξοπλισμό, όσο και στην μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και ανέγερση μεταλλικών κατασκευών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ GAIA METAL ΣE PDF.
Download